Η ανυπαρξία του λάθους / Share*dots-3 [το βίντεο]

❓Βίντεο (αυτόνομο) με το θέμα της 3ης συνάντησης “Share*dots project”.

Η 3η συνάντηση με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 19.00 – 21.00, στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ.
⏰Κωδικός= 2203889580 ή απευθειας σύνδεσμος:
https://us02web.zoom.us/j/2203889580
[θα είναι ενεργός  από τις 18.45 την ημέρα της συνάντησης]

Οι θέσεις, αν και αρκετές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την “είσοδο” στην πλατφόρμα. Φροντίστε η εφαρμογή ΖΟΟΜ να είναι ενήμερη στις αναβαθμίσεις της.
Αυτό είναι και το τελευταίο γεγονός αυτής της περιόδου των συναντήσεων Share*Dots project.

🕵️‍ Συντονίζει ο Πέτρος Θεοδώρου
[ψυχοθεραπευτής, συγγραφέας, επόπτης, μέλος EAGT, ©PSP, εκπαίδευση: ψυχοθεραπεία Gestalt,  Playback Θέατρο, PSP]

🎥ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, σε όλες τις συναντήσεις αυτού του κύκλου, το θέμα κάθε συνάντησης θα έχει ΗΔΗ παρουσιαστεί σε βίντεο όπως το συγκεκριμένο (ή σε κείμενο) λίγες μέρες πριν από την κάθε συνάντηση και θα κοινοποιείται με event στο fb, καθώς και με newsletter.

Σημειώνω ότι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BINTEO ανήκει επίσης στον κύκλο “Τα Αιρετικά”, τα οποία ήταν συλλογή από Live Videos που έκανα με θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όμως συνήθως  κακοποιημένα στο διαδίκτυο και από την ποπ-ψυχολογία.

😱 Ο ΣΤΟΧΟΣ όλων των συναντήσεων είναι να μοιράζονται ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ οι συμμετέχοντες ιδέες, συναισθήματα, ερωτήσεις, εντυπώσεις, αισθήματα, σκέψεις και ό,τι άλλο επιθυμούν, ως προς το ΘΕΜΑ του ομότιτλου βίντεο ή κειμένου που προηγείται της εκάστοτε συνάντησης.


🔔 Για τη διαδικασία:

*Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή στο ΖΟΟΜ 15 min ΠΡΙΝ την έναρξη. Για λόγους πρακτικούς, μετά τη συμφωνημένη ώρα έναρξης (19.00), η πλατφόρμα κλείνει.

*Οι συναντήσεις έχουν να κάνουν αυστηρά με το εκάστοτε θέμα και η φύση τους ΔΕΝ είναι ψυχοθεραπευτική. Στοχεύουν μόνο στο ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ και οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν δει το βίντεο με το εκάστοτε θέμα.

*Δεν γίνεται διάλογος ή αντιπαράθεση με επιχειρήματα.

*Πιθανώς δεν θα υπάρξει χρόνος για να μιλήσουν όλοι οι συμμετέχοντες αλλά, φυσικά, όλοι ακούνε όλους και μπορούν οποτεδήποτε να ανεβάσουν κάτι γραπτώς.


Εάν θέλετε μία 2μηνη περίπου σύντομη ενημέρωση

σχετικά με αυτά που κάνω (video-κείμενα, ομιλίες-ομάδες, βιβλία, Share*Dots project, Πολύτεχνο, Playback θέατρο, εργαστήρια, συμπράξεις – συνεργασίες), παρακαλώ σημειώστε το e-mail σας σ’ αυτήν τη φόρμα. Δεν είναι απαραίτητο το όνομα.

http://eepurl.com/dBRg81

Το μέρος της ιστοσελίδας με τα βιβλία μου:
https://petrostheodorou.gr/books/


 

Εγγραφή στο Newsletter

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at petrosthu@gmail.com. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here: https://mailchimp.com/legal/

 Newsletter Permissions * :