Πρόσφατες αναρτήσεις (επίκαιρα γεγονότα) – Ιστορία γεγονότων ανά χρονιά – Galleries

Μερικά γεγονότα ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ καθόλου στην Ελληνόγλωσση εκδοχή της ιστοσελίδας μου. 

Ιούνιιος 2022: το 2ο βιβλίο μου σε αρχεία ήχου (audio book)
Οι "Σημειώσεις για σένα" σε AUDIO BOOK (mp3)

Οι “Σημειώσεις για σένα” (το 2ο βιβλίο μου -2018), αποτελείται από είκοσι πέντε κείμενα για τον έρωτα, την αγάπη, τον πόθο και τη ζωή, κοντά στο ύφος της «πεζής ποίησης» και του πολύ σύντομου διηγήματος και από είκοσι πέντε εικόνες – οπτικές συνθέσεις, η κάθε μία εκ των οποίων αποδίδει ονειρικά και σουρεαλιστικά τη γενική αίσθηση μιας Σημείωσης, με γλώσσα οπτική.
**** Τον Ιούνιο του 2022, το βιβλίο αυτό απέκτησε και τη μορφή του audio book (25 αρχεία ήχου – mp3), με τους ηθοποιούς Κώστα Χατζησάββα και Κλειώ-Δανάη Οθωναίου.
Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε 6 ενδεικτικά αρχεία από τα 25 κείμενα του audio book.
Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ΟΛΟ το ηχητικό βιβλίο, επικοινωνήστε μαζί μου petrosthu@gmail.com

Σεπτέμβριος 2022: το 4ο βιβλίο μου, αφιερωμένο εξαιρετικά "...στους αιρετικούς της αγάπης"
"Στις Σκιές του έρωτα" - τα μάτια που με κοίταξαν 

Το βιβλίο μου αυτό είναι μία προσωπική προσέγγιση και εκτενής μελέτη του φαινομένου του έρωτα, καθώς και της σχέσης του με την αγάπη και τον σεξουαλικό πόθο. 
Η σελίδα του βιβλίου, ως την έκδοσή του, συμπληρώνεται σταδιακά με διάφορες πληροφορίες: τον Πίνακα Περιεχομένων, πολλές σελίδες για επισκόπηση, αναλυτική περιγραφή του βιβλίου και πολλά άλλα.
Για να μεταβείτε στη σελίδα του βιβλίου των ερώτων, πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο 

**Αν θέλετε 2-3μηνη σύντομη ενημέρωση γι’ αυτά που κάνω (βιβλία, video-κείμενα, ομιλίες-ομάδες, Playback θέατρο, εργαστήρια, συμπράξεις - συνεργασίες), παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή σημειώστε το e-mail σας στη ΦΟΡΜΑ που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.
** Ο λόγος που τηρώ αυτό το μενού των Τωρινών Αναρτήσεων και Γεγονότων, δεν είναι μόνο για να επικοινωνώ αυτά που προσωπικά κάνω. Επίσης, είναι για να ανοίγουν, μέσω της πληροφόρησης αυτής, νέα κανάλια επικοινωνίας του επισκέπτη της ιστοσελίδας μου με διάφορα γεγονότα, πέρα από την προβολή και τα κυκλώματα των media.  

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ:

(Οκτώβριος-Ιούνιος)

συντονίζω την ομάδα

«Πίσω από τον τοίχο: εφιάλτες και όνειρα των συναντήσεών μας»

** O τρόπος δουλειάς είναι βιωματικός και το θέμα διάφορες όψεις της σχέσης (15νθήμερες 3ωρες συναντήσεις σε ετήσια βάση).
** Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου:petrosthu@gmail.com
** Η ομάδα λειτουργεί ως μία αυτόνομη ΕΝΟΤΗΤΑ του ευρύτερου Προγράμματος «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΑΝ» 
[INFO για το Πρόγραμμα και το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας]

συντονίζω στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ομάδες Εποπτείας (είμαι αναγνωρισμένος από την E.A.G.T. επόπτης) 

 

Εγγραφή στο Newsletter

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at petrosthu@gmail.com. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here: https://mailchimp.com/legal/

 Newsletter Permissions * :