Πρόσφατες αναρτήσεις – γεγονότα

Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ

στο επάνω μέρος της ενημερώνει με συνδέσμους για σχετικά νέες αναρτήσεις βίντεο, κειμένων και μουσικής μου.
Αμέσως παρακάτω, είναι ένας «πίνακας» γεγονότων στα οποία συμμετέχω και μόλις έτρεξαν ή θα συμβούν (πιθανώς…) στο εγγύς μέλλον.
Μερικά γεγονότα ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ καθόλου στην Ελληνόγλωσση εκδοχή της ιστοσελίδας μου. 

13 Νοεμβρίου 2019, ΤΕΤΑΡΤΗ, ώρα 19.00, ομιλία [Θεσ/νίκη, ΙΑΝΟΣ]
Στις Σκιές του έρωτα: γάμος χωρίς νυμφίους, πένθος χωρίς νεκρό

[Στον ΙΑΝΟ Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7, είσοδος ελεύθερη]. Η 1η από σειρά 3 ομιλιών – ανοιχτών συζητήσεων για τις σχέσεις έρωτα, σεξουαλικού πόθου και αγάπης. Ποιος συναντά ποιον όταν ερωτευόμαστε και πώς παράγεται η παράλογη βεβαιότητα ότι ήδη γνωρίζαμε από πάντα τον Άλλον; Πώς γίνεται διαπερνώντας την εικόνα του να συναντούμε πίσω το δικό μας είδωλο, και πάλι απαρηγόρητο στη μοναξιά του;

16-17 Νοεμβρίου 2019, Σ/Κ, ομιλία, συντονισμός ομάδας-4 ώρες [Ναύπλιο]
Η ομιλία: Εγώ είμαι - ποιος, πού και τι είμαι; // Η ομάδα: Πώς ο εαυτός και οι Σκιές του εγχαράσσονται στο σώμα μας

[Ναύπλιο, συμμετοχή στη 2η Διημερίδα ψυχοθεραπευτών Gestalt]. O τίτλος των εκδηλώσεων είναι: «Αναζητώντας τον ιδανικό εαυτό». Τη Διημερίδα διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλίου και υπεύθυνος είναι ο ψυχοθεραπευτής Παύλος Κουτρουφίνης.

5 Δεκεμβρίου 2019, ΠΕΜΠΤΗ, ώρα 18.00, ομιλία [Αθήνα, ΙΑΝΟΣ]
Στις Σκιές του έρωτα: γάμος χωρίς νυμφίους, πένθος χωρίς νεκρό

[Στον ΙΑΝΟ Αθηνών, Σταδίου 24, είσοδος ελεύθερη]. Η 1η από σειρά 3 ομιλιών – ανοιχτών συζητήσεων για τις σχέσεις έρωτα, σεξουαλικού πόθου και αγάπης. Ποιος συναντά ποιον όταν ερωτευόμαστε και πώς παράγεται η παράλογη βεβαιότητα ότι ήδη γνωρίζαμε από πάντα τον Άλλον; Πώς γίνεται διαπερνώντας την εικόνα του να συναντούμε πίσω το δικό μας είδωλο, και πάλι απαρηγόρητο στη μοναξιά του;

2 Δεκεμβρίου 2019, ΔΕΥΤΕΡΑ, ώρα 20.00, μάθημα (City College, Θεσ/νίκη-στα ΑΓΓΛΙΚΑ]
Οι κεντρικές ιδέες στη θεωρία και τη μεθοδολογία της θεραπείας Gestalt

[Στο City City College, Θεσσαλονίκη]. Μάθημα σε Μεταπτυχιακό Τμήμα – στα Αγγλικά – με θέμα τις αρχές στον πυρήνα της θεραπείας Gestalt. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του Τμήματος, Ευάγγελο Σεπετή: ‭6988773539‬

7-18 Δεκεμβρίου 2019, Σ/Κ, βιωματικό - εκπαιδευτικό εργαστήρι - 6 ώρες [Αθήνα]
Στα 2000+1 πρόσωπα της ομάδας

[Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης, Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου 13, Χαλάνδρι 15234] Πληροφορίες – συμμετοχές: 210- 6836485, 6944-169447. Ένα εργαστήρι που αποτελεί άτυπη συνέχεια της πρώτης συνάντησης με τη ΒΙΟΣΥΝΘΕΣΗ, τον Απρίλιο του 2019. Το θέμα της ήταν η έννοια, η λειτουργία και ο συντονισμός της «ομάδας». Η όλη προσέγγιση θεμελιώνεται σε ό,τι νεότερο έχει επιτευχθεί από τη νευροβιολογία σχετικά με το πώς συντίθεται η πρώτη ύλη της ανθρώπινης εμπειρίας σε μη συνειδητά επίπεδα μικροδομής – πέρα από το νου και στο βασίλειο του σώματος και των μικροσυγκινήσεων. Η 2η αυτή συνάντηση, όπως και η 1η απευθύνεται ΟΧΙ μόνο σε θεραπεύτριες/ές της Βιοσύνθεσης αλλά και σπουδαστές και επαγγελματίες άλλων ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την έννοια της «ομάδας» και του συντονισμού της.
Στη 2η συνάντηση, η οποία έχει μικρότερη διάρκεια, θα συζητηθούν και θα δουλευτούν και πάλι θέματα τα οποία προέκυψαν μετά την 1η συνάντηση. Ωστόσο, κάποιος που δεν ήταν παρών τον Απρίλιο μπορεί επίσης να βρει μεγάλο ενδιαφέρον και στην τωρινή συνάντηση.

**Αν θέλετε 2-3μηνη σύντομη ενημέρωση γι’ αυτά που κάνω (video-κείμενα, ομιλίες-ομάδες, “Διαμέρισμα 5”, Πολύτεχνο, Playback θέατρο, εργαστήρια, συμπράξεις - συνεργασίες, βιβλία), παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή σημειώστε το e-mail σας στη ΦΟΡΜΑ που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.
** Ο λόγος που τηρώ αυτό το μενού των Τωρινών Αναρτήσεων και Γεγονότων, δεν είναι μόνο για να επικοινωνώ αυτά που προσωπικά κάνω, αλλά κυρίως για να ανοίγουν μέσω της πληροφόρησης αυτής νέα κανάλια επικοινωνίας του επισκέπτη της ιστοσελίδας μου με διάφορα γεγονότα πέρα από την προβολή και τα κυκλώματα των media.  

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ:

(Οκτώβριος-Ιούνιος)

συντονίζω την ομάδα

«Πίσω από τον τοίχο: εφιάλτες και όνειρα των συναντήσεών μας»

** O τρόπος δουλειάς είναι βιωματικός και το θέμα διάφορες όψεις της σχέσης (15νθήμερες 3ωρες συναντήσεις σε ετήσια βάση).
** Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου:petrosthu@gmail.com
** Η ομάδα λειτουργεί ως μία αυτόνομη ΕΝΟΤΗΤΑ του ευρύτερου Προγράμματος «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΑΝ» 
[INFO για το Πρόγραμμα και το γενικότερο πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας]

συμμετέχω ως συντονιστής στο Εργαστήρι έκφρασης και δημιουργίας

«Πολύτεχνο», το οποίο είναι ένα εργαστήρι δημιουργικού συνδυασμού ήχου, λόγου, μουσικής, κίνησης και σωματικής αλληλεπίδρασης, σε αυτοσχεδιαστική κυρίως βάση.
Το «Πολύτεχνο» λειτουργεί στα πλαίσια του «Studio ΝΕΜΕΣΗ» και είναι μία συνδημιουργία με την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Τίνα Στεφανοπούλου.

Περισσότερα για το «Πολύτεχνο» θα βρείτε σ’ αυτόν τον σύνδεσμο
Περισσότερα για το «Πολύτεχνο», μέσω της σελίδας του Studio ΝΕΜΕΣΗ, θα βρείτε εδώ.

συντονίζω στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ομάδες Εποπτείας (είμαι αναγνωρισμένος από την E.A.G.T. επόπτης) 

 

Εγγραφή στο Newsletter

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at petrosthu@gmail.com. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here: https://mailchimp.com/legal/

 Newsletter Permissions * :