Στο ορμητικό καινούριο της επόμενης μέρας / Share*dots-2 [το βίντεο]

❓Το βίντεο αυτό, αν και ΑΥΤΟΝΟΜΟ,

είναι και το θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί η 2η συνάντηση του κύκλου διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων, με τον γενικό τίτλο “Share*dots project”.

Η 2η συνάντηση με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

⏰ ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ, 19.00 – 21.00, στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ.
Κωδικός= 2203889580 ή απευθειας σύνδεσμος:
https://us02web.zoom.us/j/2203889580
[θα είναι ενεργός  από τις 18.45 την ημέρα της συνάντησης]

Οι συναντήσεις απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.
Οι θέσεις, αν και αρκετές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την “είσοδο” στην πλατφόρμα. Φροντίστε η εφαρμογή ΖΟΟΜ να είναι ενήμερη στις αναβαθμίσεις της.

🕵️‍ Συντονίζει (εθελοντικά) ο Πέτρος Θεοδώρου.

🎥ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, σε όλες τις συναντήσεις αυτού του κύκλου, το θέμα κάθε συνάντησης θα έχει ΗΔΗ παρουσιαστεί σε βίντεο όπως το συγκεκριμένο (ή σε κείμενο) λίγες μέρες πριν από την κάθε συνάντηση και θα κοινοποιείται με event στο fb, καθώς και με newsletter.

Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BINTEO βρίσκεται και στη σελίδα μου στο fb Petros Theodorou – Works
όπως και στο κανάλι μου στο you tube:
Petros Theodorou

😱 Ο ΣΤΟΧΟΣ όλων των συναντήσεων είναι να μοιράζονται ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ οι συμμετέχοντες ιδέες, συναισθήματα, ερωτήσεις, εντυπώσεις, αισθήματα, σκέψεις και ό,τι άλλο επιθυμούν, ως προς το ΘΕΜΑ του ομότιτλου βίντεο ή κειμένου που προηγείται της εκάστοτε συνάντησης.


🔔 Για τη διαδικασία:

*Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή στο ΖΟΟΜ 15 min ΠΡΙΝ την έναρξη. Για λόγους πρακτικούς, μετά τη συμφωνημένη ώρα έναρξης (19.00), η πλατφόρμα κλείνει.

*Οι συναντήσεις έχουν να κάνουν αυστηρά με το εκάστοτε θέμα και η φύση τους ΔΕΝ είναι ψυχοθεραπευτική. Στοχεύουν μόνο στο ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ και οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν δει το βίντεο με το εκάστοτε θέμα.

*Δεν γίνεται διάλογος ή αντιπαράθεση με επιχειρήματα.

*Ο κάθε συμμετέχων αλληλεπιδρά μόνο με τον συντονιστή.

*Πιθανώς δεν θα υπάρξει χρόνος για να μιλήσουν όλοι οι συμμετέχοντες αλλά, φυσικά, όλοι ακούνε όλους και μπορούν οποτεδήποτε να ανεβάσουν κάτι γραπτώς.


❓Περισσότερα για τον ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ του Share*Dots project:

https://petrostheodorou.gr/ston-pyrina-tis-ideas-share-dots-project/


Πέτρος Θεοδώρου

6977-210469 (Θεσσαλονίκη)

petrosthu@gmail.com       

www.petrostheodorou.gr  (η ιστοσελίδα μου: βιβλία, βίντεο, μουσική)

fb (Greek): Petros Theodorou – Works

fb (English): Petros Theodorou – workings

fb profile: Petros Theodorou

you tube channel: Petros Theodorou

Το μέρος της ιστοσελίδας με τα βιβλία μου: https://petrostheodorou.gr/books/


Εάν θέλετε μία 2μηνη περίπου σύντομη ενημέρωση

για επόμενες συναντήσεις του κύκλου Share*Dots project καθώς και σχετικά με αυτά που κάνω (video-κείμενα, ομιλίες-ομάδες, βιβλία, Πολύτεχνο, Playback θέατρο, εργαστήρια, συμπράξεις – συνεργασίες), παρακαλώ σημειώστε το e-mail σας  σ’ αυτήν τη φόρμα. Δεν είναι απαραίτητο το όνομα.

http://eepurl.com/dBRg81

Εγγραφή στο Newsletter

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at petrosthu@gmail.com. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here: https://mailchimp.com/legal/

 Newsletter Permissions * :