elen web-page contents will be updating till January 2019
elen web-page contents will be updating till January 2019

Προσεχώς

19 Νοεμβρίου, Δευτέρα, ώρα 20.30, ομιλία
«Ο σεξουαλικός εαυτός και η δύναμη του αρχαίου λύκου»

Στη Βέροια, PAPATZIKOU art-gallery, «εκτός χάρτη» , είσοδος ελεύθερη

21 Νοεμβρίου, Τετάρτη, ώρα 16.00, Βιωματικό εργαστήρι
«Η δύναμη της αλλαγής: παράδοξα, μύθοι και αλήθειες» (3 ώρες)

Στον κύκλο μαθημάτων του Business Academy, Θεσσαλονίκη (για πληροφορίες επικοινωνήστε)

23 Νοεμβρίου, Παρασκευή, ώρα 19.00, Συμμετοχή σε παράσταση Playback Θεάτρου (συντονιστής) της εκδήλωσης
«35 χρόνια Ιθάκη»

Στο Μουσείο Αθλητισμού, είσοδος ελεύθερη

30 Νοεμβρίου, Παρασκευή, ώρα 19.00, ομιλία
“Ο σεξουαλικός εαυτός - γιορτή ή φυλακή των σωμάτων;»

Στο Κολέγιο CITY (Θεσσαλονίκη, Λέοντος Σοφού 3), είσοδος .
Όσο και αν ο νους μας εξελίσσεται, πάντα έχουμε την ανάγκη να συνδεόμαστε με τις χθόνιες ρίζες μας, με την πρωτογενή ζωικότητα του σεξουαλικού μας εαυτού.
Πώς αυτή η χθόνια δόνηση στον πυρήνα των σωμάτων μας γίνεται άλλοτε χαρούμενος εορτασμός και άλλοτε στενό κελί απομόνωσης;

1 Δεκεμβρίου, Σάββατο, βιωματικό εργαστήρι
“Αρχές και μέθοδοι ψυχοθεραπείας» (8 ώρες)

Στη Λάρισα, ως μάθημα στο «Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Ψυχικής Υγείας», Τμήμα Νοσηλευτικής, ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (για πληροφορίες, επικοινωνήστε)

14 Δεκεμβρίου, Παρασκευή, ώρα 19.00, ομιλία
“Η σεξουαλική επιθυμία στον έρωτα και την αγάπη”

Στο Κολέγιο CITY (Θεσσαλονίκη, Λέοντος Σοφού 3), είσοδος ελεύθερη.
****Κάθε εμπειρία, συνδέεται με το πλήρες και αυθεντικό δόσιμο σ’ αυτό που συμβαίνει, ΕΝΟΣΩ συμβαίνει, χωρίς τους φραγμούς των σκέψεών μας ή τους περιορισμούς που βάζει η ίδια μας η αυτοεικόνα.
Αυτό ισχύει και στο σεξ (ή τουλάχιστον το «καλό» -για τον καθένα μας- σεξ, όπως και αν το εννοεί), το οποίο είναι μια σαρωτική διαδικασία συντελούμενη κυρίως σε βαθιά και πρωτογενή στρώματα της ύπαρξής μας, με εντονότατη και κυρίαρχη τη συμμετοχή του σώματος.
Ωστόσο, όπως κάθε εμπειρία, δεν παύει να είναι ένα αδιάσπαστο ΟΛΟΝ στο οποίο συμμετέχουν αισθήσεις, συναισθήματα και νους.
Οπότε, ανάλογα με το τι περιλαμβάνει και τι όχι ο ευρύτερος συσχετισμός με τον/την/τους παρτενέρ μας, σμιλεύεται διαφορετικά και η έμπρακτη σύμπραξη (ή και η κατά μόνας επίδοση) με στόχο την ικανοποίηση του σεξουαλικού πόθου.
Είναι αστείο λοιπόν να ισχυριζόμαστε ότι το σεξ μπορεί να είναι το ίδιο ανεξάρτητα από τη μορφή της σχέσης μας με τους συμπαίχτες μας, μόνο και μόνο επειδή προϋποθέτει έντονη σωματική συμμετοχή.
Οπότε, τι γίνεται με τους φανερούς ή και ανομολόγητους πόθους μας, όταν ερωτευόμαστε ή όταν συνδεόμαστε με βαθείς δεσμούς αγάπης; – με δεδομένο ότι αυτά που λέμε «έρωτας» και «σχέση διάρκειας, δέσμευσης και εγγύτητας» (δηλαδή σχέση «αγάπης»), ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο πράγμα και η ίδια υφή εμπειρίας.

21 Δεκεμβρίου, Παρασκευή, ώρα 20.00, "βιωματική παρουσίαση" - συντονισμός
My way - Ο δικός μου τρόπος

Στο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 5 (Σκρά 12, Θεσσαλονίκη). Μία ιδιότυπη βιωματική συνδημιουργία του κοινού και του παρουσιαστή, βασισμένη στους στίχους του ομότιτλου τραγουδιού με τον Frank Sinatra.
****Στην πρωτότυπη αυτή ιδέα, οι στίχοι του τραγουδιού έχουν κοπεί ανά πρόταση και γράφτηκαν σε κλήρους, οι οποίοι διανέμονται σε όσους προσήλθαν για να συμμετέχουν στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια, όποιος θέλει, ανοίγει και διαβάζει τον κλήρο του, ο παρουσιαστής αυτοσχεδιάζει μια πολύ σύντομη εισήγηση στο θέμα που αναφέρεται ο κλήρος, και ακολουθεί συζήτηση – έπειτα, κάποιος άλλος ανοίγει τον δικό του κλήρο κοκ.

Εγγραφή στο Newsletter

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at petrosthu@gmail.com. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here: https://mailchimp.com/legal/

 Newsletter Permissions * :